Inlocuire display Samsung Galaxy S21 / S21 plus / S21 ultra / pret display

Inlocuire display Samsung Galaxy S21 / S21 plus / S21 ultra / pret display
   In 2021 Samsung a lansat noua serie flagship, S21 5g, S21 Plus 5G, S21 Ultra 5g.
Preturile sunt intre 4000ron pentru S21 5g si 6000ron pentru Samsung S21 Ultra 5g,

La aceste preturi probabil te intrebi Cat costa inlocuirea display Samsung S21.

Gasiti pe stoc Display Samsung S21 pe www.moka-gsm.ro

Gasesti Display Samsung S21 5G Aici
             Display Samsung S21 Plus 5g Aici
             Display Samsung S21 Ultra 5G Aici

Pretul pentru inlocuire display Samsung S21 este intre 1000ron si 1300ron, un pret acceptabil tinand cont de pretul telefonului de nou.
 Recomandam ca montarea pieselor sa se efectueze in service gsm cu experienta, exemplu
     MOKA GSM
MOKA GSM ORADEA, SERVICE GSM ORADEA MOKA GSM, REPARATII TELEFOANE, REPARATII TELEFOANE ORADEA
 

Principalele caracteristici Samsung S21 Series

Design cameră foto Contour Cut
Finisajul metalic al camerei principale adaugă unitate designului și accentuează luxul texturii acesteia. Este un nou design îndrăzneț al camerei, într-o categorie proprie.
Rezoluție ridicată
Senzorul de 108MP îți oferă cea mai mare rezoluție posibilă pe un smartphone1. Dispune de noua procesare pe 12 biți, care oferă o gamă mai largă de culori pentru fotografii clare. Și având tehnologia nona-binning, ajută și la captarea unei cantități mai mari de lumină, pentru expuneri extraordinare în scene întunecate. 108MP pentru atât de multe detalii, încât poți decupa, decupa și decupa din nou.2
Space Zoom
Noul sistem de obiective Dual Zoom este mai rapid și mai clar decât orice zoom anterior, oferind un obiectiv telefoto dual de 10 MP3 și o rezoluție superioară îmbunătățită. Are chiar și o funcție Zoom Lock, astfel încât să poți stabiliza fotografiile în timp ce faci zoom. Acum mărești până la 100X, cu claritate și precizie.4
Video 8K
Fotografiază ca un profesionist, cu detalii incredibile la rezoluție 8K* și acțiune lină la 24 de cadre pe secundă. Este cea mai înaltă rezoluție video disponibilă pe un smartphone.
Cel mai rapid cip Galaxy
Fii martorul celui mai rapid cip creat vreodată pe un Galaxy. Cu un procesor de 5 nm la bord, vei realiza mai multe actiuni fără probleme, cu un flux de conținut super-rapid.
Baterie inteligentă
Noua baterie Galaxy S21 Ultra 5G nu este doar mare. Are capacitatea potrivită, învățând inteligent utilizarea aplicației tale, pentru a optimiza consumul de energie. Obține puterea care durează peste zi, chiar și în 5G.5
Mișcare perfectă la 120Hz
O rată de reîmprospătare de 120Hz îți oferă cea mai lină derulare pe ecran, pentru a ține pasul cu toate fluxurile. Se ajustează constant, pentru cea mai bună experiență de vizionare și chiar ajută bateria să reziste mai mult.
Dynamic AMOLED 2X
Fă cunoștință cu cel mai intens și mai luminos ecran dintr-un smartphone. Nici lumina directă a soarelui nu-ți poate afecta plăcerea vizionării. Datorită Eye Comfort Shield, reglează chiar și inteligent lumina albastră, astfel încât ochii tăi să nu se simtă atât de obosiți.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!