Telefon mobil Huawei Y6 2019, Dual SIM, 32GB, 4G, Negru

Huawe
499,00 RON
  • Telefon mobil Huawei Y6 2019, Dual SIM, 32GB, 4G, Negru
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24 ore

Cod Produs: 51093KGW Ai nevoie de ajutor? 0371781788
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Telefon mobil Huawei Y6 2019, Dual SIM, 32GB, 4G, Negru

 
 
6 Motive pentru care nu puteti rata Huawei Y6 2019
 

Camera foto de 13 MP f/1.8
Lentile speciale ce permit captarea unei cantitati de lumina cu 50% mai mare in conditii de lumina slaba, pentru fotografii exceptionale.



Baterie mare 3020 mAh
Sinergia dintre software si baterie lucreaza pentru tine astfel incat sa folosesti telefonul toata ziua fara intreruperi.
 

Afisaj tip picatura de apa de 6.09"
Ecranul acopera 87% din suprafata telefonului pentru o experienta desavarsita.

Camera foto de 8 MP pentru selfie-uri uimitoare
Iti permite sa realizezi fotografii portret cu coloristica naturala chiar si in conditii de lumina scazuta.
 


Deblocare prin recunoastere faciala
Creste in mod inteligent luminozitatea astfel incat fata ta sa fie vizibila si pe lumina slaba.


ROM de 2+32 GB
Stocare generoasa de 32 GB ce poate fi extinsa cu card de memorie.
 
Culori unice
Modelul imitatie de piele foloseste un tip de material care este atat anti-amprenta, cat si elegant. Amber Brown reprezinta un stil aparte, care va capta atentia tuturor.
 
O lume fara limite cu afisajul tip picatura de apa (Limitless Dewdrop)
Descopera o lume noua, fara limite, cu afisajul tip picatura de apa Dewdrop HD+ de 6.09". Acest ecran lat, cu un raport ecran-corp de 87% ofera o vizualizare mai buna pentru inregistrarile video, fotografiile si cartile tale preferate. De asemenea, Huawei Y6 2019 blocheaza lumina albastra daunatoare si este certificat de TUV Rheinland.
 
Camera foto de 8 MP pentru selfie-uri uimitoare
Camera foto frontala de 8 MP a fost cuplata cu functionalitatea avansata Selfie Toning Flash 2.0, un blit frontal pentru toning ajutat de lumina ecranului, iti permite sa surprinzi selfie-uri adevarate, naturale si precise chiar si in conditii de lumina scazuta.
 
Fotografie in lumina scazuta 
Captureaza excelenta folosind, camera foto de 13 MP de pe spate. Lentila cu deschidere larga f/1.8 permite captarea unei cantitati de lumina cu 50% mai mare, pentru a spori calitatea si claritatea fotografiilor in lumina scazuta.
 
Huawei SuperSound - Functionalitate Radio FM integrata - Histen 5.0 | Modul petrecere
Huawei Y6 2019 poate reda un sunet cu 6db mai puternic, cu efecte de bass mai intense. Acest telefon este difuzorul tau portabil atunci cand asculti muzica acasa, cand petreci cu prietenii sau cand te distrezi pe plaja. Beneficiezi de asemenea de un radio FM integrat, care poate fi folosit fara casti.
 
Echpat pentru performanta
Chpset-ul de 12nm si memoria mare, extensibila, de 2+32 GB iti garanteaza ca acesta poate stoca intregul tau continut media si are capacitate de multitasking fara a intampina probleme.
 
Durata de viata inteligenta a bateriei
Huawei Y6 2019 utilizeaza o baterie de 3020 mAh cu optimizare inteligenta. Software-ul si hardware-ul lucreaza impreuna pentru ca telefonul tau sa fie activ intreaga zi.
 
EMUI 9.0 cu Android 9.0 Pie - Modul simplu | Manager de telefon
EMUI 9.0 este un upgrade inteligent, simplu si intuitiv. Navigarea prin gesturi pe intregul ecran si imbunatatirile aduse vitezei sistemului prin intermediul unui manager de telefon inteligent asigura o experienta in utilizare mai facila, per ansamblu.
 
Deblocare prin recunoastere faciala in conditii de lumina scazuta
Experimenteaza algoritmul nostru rapid si sensibil de deblocare prin recunoastere faciala, care asigura siguranta telefonului tau smart si funtioneaza chiar si in conditii de lumina scazuta.

 

Tip telefon Smartphone
Sloturi SIM Dual SIM
Tip SIM Nano SIM
Sistem de operare Android
Versiune sistem operare Android 9
Numar nuclee 4
Model procesor MediaTek Helio A22 MT6761
Frecventa procesor 2 GHz
Tehnologii GPRS 2G 3G 4G
Conectivitate Wi-Fi Bluetooth GPS
Senzori Accelerometru Recunoastere faciala Senzor de proximitate Senzor de lumina Senzor gravitational
Continut pachet Telefon Incarcator telefon
Culoare Albastru
Dimensiuni 73.5 x 156.28 x 8 mm
RO-ALERT Da
Greutate 150 g
An aparitie 2019

Afisare

Dimensiune ecran 6.09 inch
Tip display IPS
Rezolutie (pixeli) 720 x 1560

Memorie

Memorie interna 32 GB
Memorie RAM 2 GB
Slot card memorie MicroSD

Conectivitate

Versiune Bluetooth 4.2 A2DP LE
Standard Wi-Fi 802.11 b/g/n Wi-fi direct Wi-fi hotspot
Porturi Jack 3.5 mm microUSB

Foto video

Rezolutie camera principala 13 MP PDAF
Numar camere 2
Rezolutie camera frontala 8 Mpx
Caracteristici foto/video Auto focus Panorama HDR
Blit Da

Alimentare

Tip baterie Li-Ion
Capacitate baterie 3020 mAh
 
 
 
 
Mai Bun Decat Cel Mai Bun

Lasa-te absorbit de ecranul telefonului cu noua generatie Huawei FullVIEW Display. Conceput pentru o viata activa si fara compromisuri, HUAWEI P20 lite are o forma compacta dedicata aproape in intregime ecranului Full HD de 5,84 inch.
 
Trup & Suflet

HUAWEI P20 lite depaseste granitele traditionale ale culorii. Adanceste-te in Klein Blue, o nuanta radianta care incorporeaza o uimitoare textura, ce reflecta lumina la nivel nanometric. Disponibil si pe Midnight Black, care contrasteaza cu intensitatea ecranului Full HD, pe clasicul rafinat Platinum Gold si pe Sakura Pink, cu tonul sau perlat, luxuriant.
 
Priveste si Convinge-te

Huawei P20 lite are un ecran FHD+, 2280 x 1080, cu o gama super-extinsa de culori, 96% NTSC. Asta inseamna ca tot ce vedeti pe acest ecran, de la fotografii la jocuri video si aplicatii, este cat se poate de intens, vibrant si detaliat.
 
Fata si Mijloc

Huawei P20 lite are o noua camera frontala, cu un unghi mai larg si o calitate mai ridicata a imaginii. Cu 16 megapixeli (un pixel avand dimensiunea de 1,0 μm) si cu un FOV de 78°, aceasta camera e conceputa sa surprinda momente cu prietenii si familia, dar si sa realizeze cele mai bune selfie-uri. Cu apertura larga F2.0 si cu functiile de retusare 3D, care folosesc recunoasterea inteligenta si maparea faciala pentru a ajusta luminile si umbrele, poti conta pe portrete si prim-plan-uri extraordinare.
 
Poze Uimitoare in Conditii de Luminozitate Scazuta

Fotografierea in conditii de luminozitate scazuta a fost intotdeauna cea mai mare provocare a camerelor smartphone. Acum, Huawei P20 lite, cu noua tehnologie LCD lumina-inteligenta, elimina fotografiile neclare si de slaba calitate. Indiferent de lumina, fiecare imagine devine clara si luminoasa, datorita spectrului de 11 temperaturi de culoare, care reechilibreaza inteligent lumina iin diferite moduri de iluminare, cu 4-in-1 light fusion.
 
Camera Dual-Lens

Camera dual-lens a telefonului Huawei P20 lite bifeaza toate cerintele si chiar le depaseste. Optica de ultima ora, de 16 MP (cu o dimensiune a pixelilor de 1,12 μm si apertura F2.2) este proiectata sa capteze mai multa lumina si sa masoare adancimea campului, permitandu-va sa faceti fotografii clare si rapide in orice conditii. Datorita lentilei ce permite obtinerea unui efect Bokeh profesionist si a lentilelor 5P + 3P pentru obiecte si fundal, fotografiile sunt uimitoare.
 
EMUI 8.0

Noua versiune EMUI 8.0 a telefoanelor Huawei dispune de o interfata fina care utilizeaza AI pentru a optimiza viteza si performanta, mentinand rapiditatea si buna functionare a telefonului HUAWEI P20 lite pentru mai mult timp.
 
Deblocare prin recunoastere faciala

Huawei P20 lite se deschide dintr-o privire. Va uitati la ecran si in mai putin de o secunda, 800 de milisecunde mai exact, puteti accesa telefonul rapid si in singuranta. Algoritmii complecsi si datele de comparare faciala care garanteaza recunoasterea fetei, asigura un grad inalt de protectie a pozelor si filmarilor impotriva intrusilor. Asta inseamna ca telefonul nu poate fi deblocat cand dormi sau prin intermediul unei fotografii.
 
Incarcare Rapida

Incarcarea sigura de mare viteza este o caracteristica exceptionala a telefonului Huawei P20 lite. Tehnologia de incarcare rapida de inalta tensiune 9V2A va permite sa reincarcati rapid si in siguranta, atunci cand va grabiti. Datorita renumitei tehnologii Huawei de alocare a resurselor, pierderile de energie sunt reduse la minimum, iar durata de viata a bateriilor este extinsa.
 
Bluetooth Dual

Huawei P20 lite are incorporat Bluetooth dual, care e o necesitate pentru multitaskers. Inseamna ca puteti ramane conectat la telefon in timpul antrenamentelor cu ajutorul unui set de casti si a smartband-ului. Sau va puteti conecta prin Bluetooth la sistemul de navigare utilizind castile handsfree.

 

Tip Produs: Telefon Mobil

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!